Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη διάσωση δύο ατόμων από ιδιωτικό σκάφος στην Κω – Ανεύρεση σορού άνδρα στη Ρόδο – Ανάσυρση άνδρα από τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Θήρα – Σύλληψη άνδρα στην Τήνο - Διακομιδή ασθενούς

AII 616
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη διάσωση δύο ατόμων από ιδιωτικό σκάφος στην Κω την 28/07/23 και τις έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό τρίτου ατόμου, γνωρίζεται ότι ο εν λόγω αλλοδαπός, 25 ετών, προσήλθε την 29/07/23 στο ΚΥΤ Κω, όπου ταυτοποιήθηκε από τους δύο διασωθέντες ως ο ανωτέρω αγνοούμενος.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου την 28/07/23 για ανεύρεση σορού άνδρα σε βραχώδη περιοχή πλησίον παραλίας “KOΠΡΙΑ” Ρόδου.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ και της Π.Υ. ανασύρθηκε η σορός 53χρονου αλλοδαπού.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για ύπαρξη άνδρα στη θάλασσα, στην περιοχή Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου με τη συνδρομή ιδιώτη ανέσυραν τον 98χρονο ημεδαπό στο κρηπίδωμα.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός του λιμένα ¨ΑΘΗΝΙΟΥ¨ ν. Θήρας, όταν λεωφορείο Δ.Χ. με οδηγό έναν 67χρονο, παρέσυρε μια 63χρονη πεζή, με αποτέλεσμα να τον τραυματισμό της.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου κι εξήλθε.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 67χρονος, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

*****

Στη σύλληψη ενός 30χρονου προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Τήνου, για παράβαση των άρθρων 333 (απειλή) και 361 (εξύβριση) του Π.Κ.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ¨ Ν.Ν. 53, 30χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες