Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα την 19/05/24 - Τραυματισμός λουόμενης στην Κατερίνη - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Διακομιδή ασθενούς

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα την 19/05/24, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων επτακοσίων τριάντα ευρώ και εβδομήντα πέντε λεπτών (3.730,75€).

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμό 18χρονης αλλοδαπής λουόμενης, η οποία τραυματίστηκε από χτύπημα στον κυματοθραύστη, λόγω έντονου κυματισμού, στη θαλάσσια περιοχή του οικισμού Παραλίας Πιερίας. Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης.

*****

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Ηγουμενίτσας προέβησαν στη σύλληψη ενός 48χρονου αλλοδαπού κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνας Ιταλίας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.Δ.Ι.Ν.) και της ομάδας Κ-9 διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο στερούταν σφραγίδας και θεώρησης εισόδου σε έδαφος Schengen (VISA), έχοντας εισέλθει παράνομα στην χώρα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ” Ν.Σ. 46, 73χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες