Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα την 29.05.2021 - Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο - Αλιευτικός έλεγχος στην Κέα - Εντοπισμός νεκρού δελφινιού

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για  λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα την 29.05.2021 - Σύλληψη αλλοδαπού  στη Σάμο - Αλιευτικός έλεγχος στην Κέα - Εντοπισμός νεκρού δελφινιού
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα την 29.05.2021, γνωρίζεται ότι το σύνολο των δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των ενενήντα τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσίων δώδεκα ευρώ και πενήντα τριών λεπτών (94.412,53€).

*****

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Σάμου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στον λιμένα Μαλαγαρίου Βαθέως Σάμου, κατά την προετοιμασία απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, ο 24χρονος, κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής στη χώρα, κατά παράβαση του άρθρου 29 παρ. 7 του Ν. 4251/2014.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

*****

Στα πλαίσια εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κέας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένας ημεδαπός, να διενεργεί αλιεία με τη χρήση υποβρυχίου τουφεκίου (ψαροντούφεκου) συνοδεία πλωτού μέσου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατά τον έλεγχο δεν ανευρέθηκαν αλιεύματα.

*****

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας “ΡΑΧΩΝΙΟΥ” Θάσου.

Από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.

Σχετικές εικόνες