Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο την 12/10/2022 – Θάνατος άνδρα στη Λευκάδα – Θάνατος επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά – Αποβίβαση τραυματία μέλους πληρώματος Δ/Ξ πλοίου στην Καλαμάτα -

1013821
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στο Ηράκλειο την 12/10/2022 – Θάνατος άνδρα στη Λευκάδα – Θάνατος επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά – Αποβίβαση τραυματία μέλους πληρώματος Δ/Ξ πλοίου στην Καλαμάτα - Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων στο Ηράκλειο, απογευματινές ώρες χθες, γνωρίζεται ότι, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων οκτώ ευρώ και εξήντα εννέα λεπτών (8.908,69€).

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΛΕΜΟΝΑΡΙ” Μεγανησίου Λευκάδας, 95χρονος ημεδαπός.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε και περισυνέλεξε τον εν λόγω άνδρα, ενώ μεταφέρθηκε από σκάφος του Δήμου Μεγανησίου στο Νυδρί. Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Τζελέπη από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ‘’BLUE STAR DELOS’’ Ν.Π. 12082, ότι 74χρονος ημεδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, μετά τον απόπλου του πλοίου από τον λιμένα Πειραιά με προορισμό τους λιμένες Πάρου,Νάξου, Ίου και Θήρας.

Το πλοίο επέστρεψε στον λιμένα Πειραιά, όπου ο εν λόγω ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ‘’Τζάνειο’’, όπου απεβίωσε.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ, ότι 36χρονος ημεδαπός μέλος πληρώματος (Γ΄ Μηχανικός) του Δ/Ξ πλοίου ''STELLATA'' σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 120 ν.μ. νοτιοδυτικά της Καλαμάτας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Άμεσα, απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο παρέλαβε τον 36χρονο και τον μετέφερε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Καλαμάτας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-80χρονου, από τον λιμένα ν. Θάσου προς τον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ - Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ'' Ν.Π. 11070,

-72χρονου, από τον όρμο Πεύκου ν. Σκύρου προς τον λιμένα Κύμης, με το Ε/Π-Τ/Ρ '΄ΚΥΜΟΘΟΗ'' Ν.ΡΑΦΗΝΑΣ.73,

-28χρονου, από τον λιμένα ν. Νάξου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.Ν. 67 και

-53χρονης, από τον λιμένα ν. Αλοννήσου προς τον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες