Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Ηγουμενίτσα - Σύλληψη αλλοδαπής στην Πάτρα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο Κρήτης - Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων στην Ηγουμενίτσα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, γνωρίζεται ότι, το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των έξι χιλιάδων ογδόντα δύο ευρώ και είκοσι πέντε λεπτών (6.082,25€).

*****
Στη σύλληψη μιας 29χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και Επιτελικού της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου προκειμένου να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, επί της λεωφόρου Νεάρχου Ν.Ηρακλείου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 25χρονος παρέσυρε 55χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο 55χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν. 62, 95χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.