Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα - Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα - Τραυματισμός επιβάτιδας σε Ε/Γ-Τ/Ρ πλοία στην Ύδρα και στο Γύθειο - Διακομιδές ασθενών

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τη σύλληψη δύο αλλοδαπών για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των χιλίων εκατόν ενενήντα επτά ευρώ και εβδομήντα δύο λεπτών (1197,72€).

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό μίας 25χρονης ημεδαπής μέλους πληρώματος (ειδικότητας επίκουρου) σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο.

Συγκεκριμένα, τις μεσημβρινές ώρες χθες πριν τον απόπλου του πλοίου για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό το λιμάνι του Μπρίντιζι Ιταλίας, η 25χρονη τραυματίστηκε στον αριστερό αντίχειρα κατά τη διάρκεια εργασιών στο κατάστρωμα του πλοίου. Αρχικά στην 25χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα και με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας η τραυματίας μετέβη σε ιδιώτη γιατρό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Γυθείου για τον τραυματισμό μίας 72χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου, το οποίο εκτελούσε ταξίδι αναψυχής προερχόμενο από το λιμάνι της Πύλου.

Συγκεκριμένα, η 72χρονη, ενώ βρισκόταν στην καμπίνα της, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί κάτω άκρο. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι του Γυθείου η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.

*****

Τις βραδινές ώρες χθες, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού ενημερώθηκε για τραυματισμό μίας 56χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας εντός Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου, το οποίο βρισκόταν έξω από το λιμάνι της Ύδρας και εκτελούσε ημερήσιο κυκλικό ταξίδι.

Συγκεκριμένα, η 56χρονη παραπάτησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο. Στη συνέχεια, με τον κατάπλου του πλοίου στη μαρίνα Καλλιθέας Αττικής, η τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτική κλινική για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-82χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Νάξου 53,

-76χρονης, 93χρονης και 81χρονου από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ” Ν. Νάξου 53,

-68χρονου, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες