Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την αναγνώριση σορού άνδρα στη Θάσο - Θάνατος άνδρα σε σκάφος στο Φλοίσβο – Θάνατοι ανδρών σε Σύρο και Κεφαλλονιά – Θάνατος γυναίκας στην Πύλο - Βύθιση αλιευτικού σκάφους στην Αγία Κυριακή Τρικέρων

1
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε η σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Ποταμιάς Θάσου, μεσημβρινές ώρες της 28-07-2023.

Πρόκειται για 79χρονο ημεδαπό.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα στην πλώρη Ι/Φ σκάφους στην περιοχή “TΡΟΚΑΝΤΕΡΟ” Π. Φαλήρου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 45χρονο ημεδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα το Λιμεναρχείο Σύρου για την ύπαρξη σορού 66χρονου αλλοδαπού εντός της θάλασσας, στο Αλιευτικό καταφύγιο “ΚΑΡΝΑΓΙΟ“ Σύρου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη σορό, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας, από Κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, ότι 67χρονος αλλοδαπός επιβάτης, έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή “ΑΣΠΡΩΝ ΒΡΑΧΩΝ” ν. Κεφαλληνίας.

Στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σωστικό ταχύπλοο σκάφος επιχείρησης ΘΜΑ καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, προς παροχή συνδρομής.

Ο ανωτέρω αφού ανασύρθηκε, παρελήφθη από το σωστικό ταχύπλοο σκάφος και μεταφέρθηκε στην παραλία “ΣΠΑΣΜΑΤΑ” Αργοστολίου, απ΄ όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ¨ΓΛΥΦΑΔΑΚΙ ΡΩΜΑΝΟΥ¨ Πύλου, 82χρονη.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Λιμεναρχείο Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αγίας Κυριακής Τρικέρων, για βύθιση αλιευτικού σκάφους στο λιμάνι του Πλατανιά Μαγνησίας, με εννέα (09) επιβαίνοντες, μετά από πρόσκρουσή του στον οικείο λιμένα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Β’ Λιμενικό τμήμα Αγίας Κυριακής Τρικέρων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 52χρονος ιδιοκτήτης και επιβαίνων του σκάφους, για παράβαση του άρθρου 277 του Π.Κ., «πρόκληση ναυαγίου».

Σχετικές εικόνες