Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στο παράλιο Άστρος Κυνουρίας – Εντοπισμός δύο ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Μυτιλήνη – Σύλληψη ατόμων στη Χάλκη – Διακομιδή ασθενούς

DSC_0099
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων στο παράλιο Άστρος Κυνουρίας χθες, γνωρίζεται ότι η σορός του άντρα αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Πρόκειται για 61χρονο ημεδαπό.

*****

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ευρισκόμενο σε προγραμματισμένη περιπολία στη θαλάσσια περιοχή Μυτιλήνης, εντόπισε jet ski, χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, να κινείται από τις ελληνικές προς τις τουρκικές ακτές, έχοντας προηγουμένως αποβιβάσει ένα άτομο.

Πραγματοποιήθηκαν φωτεινά και ηχητικά σήματα από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ο χειριστής του jet ski δεν συμμορφώθηκε με αυτά και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθησε καταδίωξη και ακινητοποίηση του jet ski, ενώ, ενώ ο 29χρονος αλλοδαπός χειριστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Επιπρόσθετα, στην ευρύτερη περιοχή στην ξηρά εντοπίστηκαν ένας 42χρονος και ένας 36 αλλοδαπός, οι οποίοι αναγνώρισαν τον 29χρονο ως το διακινητή τους.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Στη σύλληψη επτά αλλοδαπών προέβησαν τις βραδινές ώρες χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χάλκης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχου που διενεργήθηκε στο λιμάνι της Χάλκης, οι ανωτέρω επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες