Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Αίγινα την 18/06/22 - Έρευνες προς εντοπισμό 80χρονης αγνοούμενης κολυμβήτριας στην Ιεράπετρα - Ανεύρεση σορού άνδρα στη Σαλαμίνα - Θάνατος λουόμενου στη Σητεία

DSC_3393
Share:    

Αναγνωρίστηκε από οικείους του, η σορός άνδρα που εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες της 18/06/2022, στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΩΝ” ν. Αίγινας. Πρόκειται για 89χρονο ημεδαπό, για τον οποίο είχαν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες εντοπισμού του την 15/06/2022, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΚΑΛΑΜΑΚΙ” Αττικής.

*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Ιεράπετρας, για περιστατικό 80χρονης αγνοούμενης κολυμβήτριας στη θαλάσσια περιοχή της μεγάλης παραλίας Ιεράπετρας.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, στελέχη του οικείου Α.Τ., μέλη του Ερυθρού Σταυρού, μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών αλιέων Ιεράπετρας ''Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ'', μέλη της ομάδας διάσωσης ερασιτεχνών αλιέων ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ'', δύο ιδιώτες δύτες της Ομάδας Διάσωσης Κρήτης και από εθελοντές διασώστες της Ιεράπετρας, με αρνητικά, μέχρι στιγμής, αποτελέσματα. Τυχόν εξελίξεις πρόκειται να αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

*****

Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά για την ύπαρξη ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του, εντός Θ/Γ σκάφους, το οποίο βρίσκεται ανελκυσμένο σε ναυπηγείο της Σαλαμίνας.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου εντόπισαν 76χρονο ημεδαπό, χωρίς τις αισθήσεις του, καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του.

Από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες της 18-06-2022, από τη θαλάσσια περιοχή “ΒΑΙ” Σητείας, 62χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σητείας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σχετικές εικόνες