Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Καλαμάτα την 22/07/2022 – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πάτρα – Εκδήλωση πυρκαγιάς σε ναυπηγείο στη Θεσσαλονίκη – Διακομιδές ασθενών

ΑΙΙ 611
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Καλαμάτα την 22/07/2022, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός, κατόπιν ταυτοποίησης γενετικού υλικού (DNA).

Πρόκειται για 65χρονο αλλοδαπό.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός του νότιου λιμένα Πατρών, όταν Φ/Γ όχημα με οδηγό έναν 40χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” , απ΄ όπου και εξήλθε αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από το Πυροσβεστικό Σώμα, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ναυπηγείο, το οποίο βρίσκεται στον Δήμο Πυλαίας, κατά την οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς ένα Ε/Γ -Δ/Ρ και ένα Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν σε παρακείμενο θαλάσσιο χώρο ιριδίζον φιλμ πετρελαιοειδών, έκτασης περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο προήλθε από την εκροή στη θάλασσα του νερού της πυρόσβεσης. Στη συνέχεια ιδιωτική εταιρεία αντιρρύπανσης ανέλαβε την αντιμετώπιση - εξουδετέρωση της εν λόγω ρύπανσης με τη χρήση απορροφητικών υλικών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμου και δεν παρατηρήθηκε ζημιά στην υλικοτεχνική υποδομή του ναυπηγείου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-28χρονης,56χρονης και 88χρονου, από τον λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.,

-19χρονης, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.,

-76χρονου, από τον λιμένα ν. Σικίνου στον λιμένα Αθηνιού ν. Θήρας, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΝΕΦΕΛΗ” Ν. ΘΗΡΑΣ 43. και

-9χρονου, από τον λιμένα ν. Δήλου στον λιμένα ν. Μυκόνου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες