Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Βούλα – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα – Αλιευτικός έλεγχος στην Εύβοια - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την ανεύρεση σορού άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Βούλα χθες, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός από τους οικείους του. Πρόκειται για 90χρονο ημεδαπό.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην λεωφόρο Μακαρίου, στην χερσαία ζώνη λιμένα της Χαλκίδας, όταν ημεδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος με συνοδηγό έναν ημεδαπό, συγκρούστηκε με σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα χωρίς επιβαίνοντες.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν η πρόκληση υλικών ζημιών στο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα και ο τραυματισμός του συνοδηγού. Ο συνοδηγός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται, ενώ ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του συμβάντος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. ¨Σωματική βλάβη από αμέλεια¨ και του άρθρου 43 του Κ.Ο.Κ. ¨Συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος¨.

*****

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής των Ωρεών, στην περιοχή “ΜΑΥΡΙΚΑΣ” Ελληνικών Ευβοίας, διαπιστώθηκε ότι δύο (02) ημεδαποί διενεργούσαν παράνομη υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία ιχθύων με φορητή καταδυτική συσκευή και ψαροντούφεκο.

Συγκεκριμένα στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αλιεύματα (συναγρίδες) συνολικού βάρους δέκα (10) κιλών, πέντε (05) φορητές φιάλες αυτόνομης κατάδυσης, δύο (02) σετ γιλέκα με ρυθμιστές αναπνοής και δύο (02) ψαροντούφεκα. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρεών του Λιμεναρχείου Αιδηψού κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής των διοικητικών κυρώσεων.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-15χρονης, από το λιμάνι της Ίου στο λιμάνι της Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.N. 67,

-87χρονης και 58χρονης, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.N. 53,

-56χρονης, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Πάρου, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-33χρονης, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες