Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Χαλκίδα την 10/07/2022 – Θάνατος λουόμενου στην Παλαιά Φώκαια – Τραυματισμός ανήλικου αγοριού στον Βόλο – Ημιβύθιση τουριστικού σκάφους στο Πέραμα

ΟΧΗΜΑ ΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην παραλία Αγριλέζας νότιου Ευβοϊκού κόλπου, βραδινές ώρες χθες, γίνεται γνωστό ότι η γυναίκα αναγνωρίστηκε από οικείους της.

Πρόκειται για 60χρονη αλλοδαπή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Παλαιάς Φώκαιας Δήμου Σαρωνικού, 26χρονος ημεδαπός.

Στον 26χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Βόλου για πτώση ανήλικου αγοριού σε βραχώδη προβλήτα, ενώ αλίευε με τον πατέρα του. Το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ''Αχιλλοπούλειο'', όπου και παραμένει για νοσηλεία . Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

*****

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Περάματος, για ημιβύθιση Τ/Ρ σκάφους στην προβλήτα Ε' εντός του λιμένα αλιέων Περάματος, χωρίς επιβαίνοντες.

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Περάματος που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-90χρονης, από το λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-72χρονης, από το λιμένα ν. Κύθνου στον λιμένα Ραφήνας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-36χρονης, από τον λιμένα ν. Σερίφου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Π -Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745.

Σχετικές εικόνες