Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας στον Θεοτόκο Πηλίου την 08/09/2023 και την ανεύρεση σορού άνδρα στο Ανατολικό Πήλιο την 13/09/2023 - Θάνατος άνδρα στο Πυθαγόρειο Σάμου και στη Λίμνη Ευβοίας -

DSC_3393
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανεύρεση σορού γυναίκας στον Θεοτόκο Πηλίου την 08/09/2023 και την ανεύρεση σορού άνδρα στο Ανατολικό Πήλιο την 13/09/2023 - Θάνατος άνδρα στο Πυθαγόρειο Σάμου και στη Λίμνη Ευβοίας - Μηχανική βλάβη σε Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίο στην Πάτμο – Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων μεσημβρινές ώρες της 08/09/2023 σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Θεοτόκου Ανατολικού Πηλίου και τον εντοπισμό σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων μεσημβρινές ώρες της 13/09/2023 σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, στη θαλάσσια περιοχή όρμου «ΜΟΥΡΤΙΑ» Ανατολικού Πηλίου, γνωρίζεται ότι ταυτοποιήθηκε το προφίλ DNA των δύο σορών από τα εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης Βιολογικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της ΕΛ.ΑΣ. .

Πρόκειται για 35χρονη αλλοδαπή και 35χρονο αλλοδαπό αντίστοιχα.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “Κλίμα” ν. Σάμου, 82χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΟΧΥΛΙ” Λίμνης Ευβοίας, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Λίμνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή Πάτμου πρωινές ώρες σήμερα, από τον κυβερνήτη του Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΕΙΡΗΝΗ'' Ν. Πάτμου 14, για βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Πάτμου για Αρκιούς-Μαράθι-Λειψούς.

Το εν λόγω πλοίο, στο οποίο επέβαιναν δύο (02) μέλη πληρώματος και έξι (06) επιβάτες, επέστρεψε αυτοδύναμα στον λιμένα Πάτμου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-38χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Σύμης στον λιμένα ν. Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-48χρονου ημεδαπού, από τον λιμένα ν. Κέας στον λιμένα Λαύριου, με το σκάφος «ΣΕΑ ΣΟΣ 5» Τ.Λ. 462,

-βρέφους 4μηνών, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25,

-75χρονου ημεδαπού, από τον λιμένα Άγνωντα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με το Τ/Ρ – Α/Ψ «ΜΑΤΘΙΛΔΗ» Ν.Π. 12056 και

-93χρονης ημεδαπής , από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το «Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25.

Σχετικές εικόνες