Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την προσάραξη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στα Κύθηρα - Τραυματισμός ναυτικού εντός πλοίου στην Κόρινθο - Αλιευτικός έλεγχος στη Στυλίδα

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Το Ε/Γ-Ο/Γ "ΑΚΟΥΑ ΤΖΟΥΕΛ" Ν.Π. 11045 ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ-Ν/Γ ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.Π. 11999 και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Σύρου.

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου, από τον Πλοίαρχο του Δ/Ξ «ΣΟΥΔΑ» Ν.Π. 12051, για τον τραυματισμό μέλους πληρώματος (ειδικότητας Β΄ μηχανοδηγού), εντός του πλοίου. Το πλοίο βρίσκεται παραβεβλημένο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Συγκεκριμένα, ο ναυτικός τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο, καθώς κατέβαινε την εξωτερική κλίμακα του πλοίου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

*****

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιπολίας από στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, εντοπίστηκε Ε/Π-Α/Κ σκάφος με έναν επιβαίνοντα στον όρμο Βαθύκοιλου Φθιώτιδας, να έχει αλιεύσει εξακόσια δέκα τέσσερα (614) τεμάχια του είδους γυαλιστερές, συνολικού βάρους τριάντα (30) κιλών, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια αλιείας.

Από την Λιμενική Αρχή Στυλίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα προαναφερθέντα αλιεύματα κατασχέθηκαν και επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.

Σχετικές εικόνες