Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την πτώση άντρα στη θάλασσα στην Ύδρα την 13/04/24 - Θάνατος λουόμενου στα Χανιά - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την πτώση άντρα στη Θάλασσα στην Ύδρα την 13/04/24, γνωρίζεται ότι την 14/04/24 διεξήχθησαν έρευνες από 4 περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 1 αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 1 ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 1 ελικόπτερο Π.Ν. και παραπλέοντα πλοία. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από 1 περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και 1 αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ένας 68χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Αγίας Μαρίνας Χανίων. Ο 68χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Τις απογευματινές ώρες την 13-04-2024, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής της Πάτρας προέβησαν στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 33 και 31 ετών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα, σε Ε.Ι.Χ. όχημα που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η 33χρονη οδηγός του οχήματος μετέφερε τον 31χρονο, ενώ κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό του ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ε.Ι.Χ. όχημα, τα ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-32χρονου, από το λιμάνι της Τήλου στο λιμάνι της Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-70χρονης, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-45χρονου και 48χρονου, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Νάξου 53 και

-18χρονης, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες