Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την συνδρομή σε έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου στο Ηράκλειο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χίο - Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χίο - Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η σορός του 44χρονου ημεδαπού άνδρα, ο οποίος αγνοείτο από απογευματινές ώρες την 16/02/2023, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Λινοπεραμάτων Ηρακλείου Κρήτης.

Ο ανωτέρω βρέθηκε σε βραχώδη ακτή όρμου Παναγιάς Μαλεβιζίου, πλησίον του οικισμού “ΘΗΣΕΑΣ”, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον προβλήτα του εν λόγω οικισμού και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της χερσαίας ζώνης λιμένα Χίου στην Λ. Αιγαίου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 68χρονο, παρέσυρε ημεδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Η ανωτέρω τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

*****

Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της Λ. Αιγαίου στη Χίο, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν απογευματινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-55χρονου και 77χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-77χρονου, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ”Ν. Ν. 53.

Σχετικές εικόνες