Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό τριών λουόμενων στην Χαλκιδική και εντοπισμός δεύτερου ατόμου εξ αυτών – Θάνατος λουόμενων στην Λευκάδα – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

1.
Share:    

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό τριών αγνοούμενων λουόμενων που ξεκίνησαν χθες 09-07-2022 στην θαλάσσια περιοχή Ποσειδίου Χαλκιδικής, γίνεται γνωστό ότι εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, από το Δ/Ξ “NORDERGOOG”, σημαίας Γιβραλτάρ, έχοντας τις αισθήσεις του, δεύτερος λουόμενος ηλικίας 30 ετών, στη θαλάσσια περιοχή 14 περίπου ν.μ. νότια νοτιοδυτικά Ακρωτηρίου Ποσειδίου.

Ο 30χρονος αρχικά περισυνελέγη από το ανωτέρω δεξαμενόπλοιο και μετεπιβιβάστηκε σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου μεταφέρθηκε στο λιμένα της Νέας Σκιώνης και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΄΄Παπανικολάου΄΄.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ οποιαδήποτε εξέλιξη θα αναφερθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΑΓΡΑΠΙΔΙΑ”Καλάμου Λευκάδας, 76χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στον λιμένα Μύτικα και στη συνέχεια από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, 86χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

*****

Μία θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες σήμερα στην παραλία της Κολώνας Αίγινας. Από από το Λιμεναρχείο Αίγινας ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικές εικόνες