Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τις συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα την 03/03/24 - Σύλληψη αλλοδαπής στην Πάτρα - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τις συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα την 03/03/24, γνωρίζεται ότι το σύνολο των δασμών και των φόρων της κατασχεθείσας ποσότητας λαθραίων τσιγάρων ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων εξακοσίων εξήντα δύο ευρώ και πενήντα ενός λεπτών (2.662,51€).

*****

Στη σύλληψη μίας 32χρονης αλλοδαπής προέβησαν, τις μεσημβρινές ώρες χθες, τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Πάτρας, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν από τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η 32χρονη κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ταξιδιωτικό έγγραφο.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-37χρονης, από το λιμάνι της Κέρκυρας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-53χρονης, 54χρονου και 54χρονης, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53,

-18χρονου, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-57χρονης, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53,

-76χρονου και 02μηνών κοριτσιού, από το λιμάνι της Σίφνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

-64χρονου, από το λιμάνι Κουκουναριών της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ “ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ “ Ν.Σ. 158.

Σχετικές εικόνες