Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Βουλιαγμένη - Θάνατος γυναίκας στη Χερσόνησο – Θάνατος άντρα στην Ηγουμενίτσα – Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τον εντοπισμό ατόμων στη Παλαιόχωρα την 11/06/2024 – Τραυματισμό

ΠΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό μιας σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Βουλιαγμένη τις πρωινές ώρες χτες, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα από τους οικείους του. Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 83ετών.

*****

Τις απογευματινές ώρες χτες, ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα της Χερσονήσου, ότι μια 82χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή «Σταλίδα» του Ηρακλείου. Στην 82χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ΠΑ.Γ.Ν.Η.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες χτες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ηγουμενίτσας, ότι ένας 50χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή «Δρέπανο». Ο 50χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό 44 αλλοδαπών στην Παλαιόχωρα Χανίων τις μεσημβρινές ώρες την 11/06/2024, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε ένας 23χρονος αλλοδαπός από τους υπολοίπους ως ο διακινητής τους. Ο 23χρονος συνελήφθη για παράβαση του Ν. 5038/2023 ¨Κώδικας μετανάστευσης¨ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 5079/2023, του Ν. 3386/2005 ¨Παράνομη είσοδος στη χώρα¨ και του άρθρου 306 του Π.Κ. ¨Έκθεση¨.

*****

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας, για τον τραυματισμό ενός 63χρονου υπαλλήλου φορτοεκφόρτωσης, εντός ενός φορτηγού (Φ/Γ) πλοίου σημαίας Ιταλίας, το οποίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για Ηγουμενίτσα - Ιταλία. Συγκεκριμένα, ο 63χρονος, ενώ βρισκόταν στο γκαράζ του Φ/Γ πλοίου αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να χτυπήσει ελαφρά στο κεφάλι. Ο τραυματίας, διακομίστηκε με ένα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Πάτρας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-83χρονης, από το λιμάνι των Οθωνών στο λιμάνι Αγίου Στεφάνου Αυλιωτών Κέρκυρας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-76χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25 και

-38χρονης, από το λιμάνι της Αίγινας στο λιμάνι του Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες