Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ηγουμενίτσα την 05/07/2022 – Θάνατος λουόμενης στη Χαλκιδική – Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Πάρο – Διακομιδή ασθενούς

ΠΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον θάνατο άνδρα αγνώστων λοιπών στην Ηγουμενίτσα την 05-07-2022, ο οποίος εντοπίστηκε εντός επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος στην πύλη εισόδου στον λιμένα Ηγουμενίτσας, ανακοινώνεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός από τους οικείους του. Πρόκειται για 25χρονο αλλοδαπό.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλιακή περιοχή Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, 86χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάρου, πρωινές ώρες σήμερα, για μηχανική βλάβη του Ι/Φ σκάφους ‘’ΛΕΩΝΙΔΑΣ΄΄Ν.Π. 10613, με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του ακρωτηρίου Κόρακα ν. Πάρου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη σκάφος ΕΟΔ, το οποίο ρυμούλκησε το εν λόγω Ι/Φ στον λιμένα Νάουσας Πάρου, όπου κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από την Λιμενική Αρχή Πάρου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ., 22χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες