Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον θάνατο λουόμενου στη Λέσβο-Θάνατος λουόμενου αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Καβάλα-Θάνατοι λουομένων στην Αίγινα, στα Νέα Μουδανιά, στην Καρδάμαινα, στη Θεσσαλονίκη, στην Παλαιά Φώκαια και στην Αντίκυρα Βοιωτίας-

1
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον θάνατο άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, που ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες την 05.07.2023 στη Λέσβο, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε από οικείο του πρόσωπο και πρόκειται για 78χρονο ημεδαπό.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΟΦΡΥΝΙΟΥ'' Παγγαίου Καβάλας, άνδρας περίπου 75 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΒΑΘΕΣ'' Σουβάλας ν. Αίγινας, 74χρονος ημεδαπός.

Ο 74χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ'' του Δήμου Προποντίδας, 72χρονη ημεδαπή.

Η 72χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή Καρδάμαινας, 68χρονος αλλοδαπός.

Ο 68χρονος αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρδάμαινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ''ΠΕΡΑΙΑΣ'' Θεσσαλονίκης, 71χρονη ημεδαπή.

Η 71χρονη διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ''Α.Χ.Ε.Π.Α.'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε απογευματινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή της κεντρικής παραλίας Σαρωνίδας του Δήμου Σαρωνικού, 84χρονη ημεδαπή.

Η 84χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ'' Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Παλιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από την παραλία Αγίου Ισίδωρου Αντίκυρας, 81χρονη ημεδαπή.

Η 81χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αντίκυρας του Λιμεναρχείου Ιτέας, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-33χρονου, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.,

-67χρονου, από τον λιμένα ''ΚΑΛΑΜΟΥ'' ν. Λευκάδας στον λιμένα ''ΜΥΤΙΚΑ'' Αιτωλοακαρνανίας, με το Θ/Τ ''ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ'' Ν.Λ. 313 και

-60χρονου, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.Ν. 67.

Σχετικές εικόνες