Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό 35 ατόμων στη Γαύδο - Θάνατος άνδρα στην Ελευσίνα - Σύλληψη άνδρα στο Βόλο - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Σε συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό 35 ατόμων στη Γαύδο, την 20.10.2023, γνωρίζεται ότι, συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες, δύο (02) εκ των τριάντα πέντε (35) αλλοδαπών, ηλικίας 25 και 24 ετών, για παράβαση του Ν. 3386/2005 ¨Παράνομη Είσοδο στη χώρα¨, του Ν. 4251/2014 ¨Διευκόλυνση¨ και του άρθρου 306 Π.Κ. ¨Έκθεση¨.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε μια (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θάλασσα, εντός της νέας μαρίνας Ελευσίνας, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΤΤΙΚΟΝ¨, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

*****

Στη σύλληψη ενός 57χρονου ημεδαπού οδηγού δίκυκλου οχήματος προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου, επί της οδού Αργοναυτών, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω, έπειτα από τη διενέργεια αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, με ένδειξη 0,66 mg/ltr εκπνεόμενου αέρα κατά την πρώτη μέτρηση και 0,64 mg/ltr εκπνεόμενου αέρα κατά την δεύτερη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, ακινητοποιήθηκε το εν λόγω όχημα, ενώ του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

33χρονου, από τον λιμένα ν. Ερείκουσας στον λιμένα ¨ΚΑΣΣΙΩΠΗ¨ ν. Κέρκυρας, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

23χρονου, από τον λιμένα ν. Παξών στον λιμένα ¨ΠΕΡΔΙΚΑ¨ Ν. Θεσπρωτίας, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ¨ΑΓΧΙΑΛΟΣ¨ Ν. Χαλκίδας 471,

34χρονης, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ¨ Ν.Ν. 53 και

14χρονου, από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ¨ Ν.Ν. 53.

Σχετικές εικόνες