Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό 8 ατόμων στη Χίο την 22/05/24-Θάνατος ναυτικού στην Κάρπαθο-Θάνατος λουόμενης στη Ζάκυνθο-Θάνατος αλλοδαπών στο Φισκάρδο και στο Σταυρό Χαλκιδικής

1
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό οκτώ (08) αλλοδαπών στη Χίο την 22-05-24, γνωρίζεται ότι συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ένας 28χρονος αλλοδαπός εκ των 8 αλλοδαπών, για παράβαση του Ν. 3386/2005 ¨Παράνομη Είσοδος στη χώρα¨ και του Ν. 5038/2023 ¨Διακίνηση¨. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

*****

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Διαφανίου στην Κάρπαθο, ότι ένας 52χρονος ημεδαπός, μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου (ειδικότητας μάγειρας Γ΄) εντοπίστηκε εντός της καμπίνας του, χωρίς τις αισθήσεις του. Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι των Πηγαδίων της Καρπάθου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 52χρονου από ιατρό του Νοσοκομείου της Καρπάθου. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Διαφανίου.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ζακύνθου ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μια 77χρονη αλλοδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΑΛΥΚΕΣ¨. Στην 77χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Φισκάρδου, ότι ένας 50χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε εντός της θάλασσας, χωρίς τις αισθήσεις του, σε παραλία πλησίον ιχθυοκαλλιεργειών της περιοχής. Η σορός του 50χρονου ανασύρθηκε με τη συνδρομή πλωτού γερανού και πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία των Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σταυρού ένας 58χρονος αλλοδαπός χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του λιμανιού. Ο 58χρονος ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε από αλιευτικό σκάφος στη δυτική παραλία του Σταυρού. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σχετικές εικόνες