Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη την 16-06-2021 – Θάνατος άνδρα στη Μύκονο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στη Σίφνο – Διακομιδές ασθενών –

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη την 16-06-2021, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ενενήντα επτά ευρώ και ογδόντα τεσσάρων λεπτών (4.897,84€).
*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παράγκας ν.Μυκόνου, 80χρονος ημεδαπός. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.
*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Καμαρών ν.Σίφνου, όταν 45χρονος οδηγός ΙΧΕ, κινούμενος επί της παραλιακής οδού τραυμάτισε 55χρονη πεζή και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

'Αμεσα τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σίφνου ειδοποίησαν ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 55χρονη και την διακόμισε στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου για παροχή πρώτων βοηθειών απ΄ όπου και εξήλθε, ενώ ο 45χρονος οδηγός εντοπίστηκε μετά από έρευνες και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από τα ανωτέρω στελέχη.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 85χρονης από τον λιμένα ν. Λειψών προς το λιμένα Αγίας Μαρίνας ν. Λέρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
  • 90χρονης από τον λιμένα Μέριχα ν.Κύθνου προς το λιμένα Λαυρίου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και,
  • 58χρονου από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

*****

Μια χελώνα του είδους “καρέτα-καρέτα” εντοπίστηκε νεκρή από την Λιμενική Αρχή Γυθείου, στην παραλία “Πύλα Αρχαγγέλου” δήμου Μονεμβάσιας. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.