Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Ν. Μουδανιά - Θάνατος λουόμενου στην Καβάλα - Θάνατος ημεδαπού στην Νέα Μάκρη -Τραυματισμός ημεδαπού εντός λιμένα Θεσσαλονίκης - Σύλληψη ημεδαπού στον Πειραιά -

DSC_2733
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στα Ν. Μουδανιά - Θάνατος λουόμενου στην Καβάλα - Θάνατος ημεδαπού στην Νέα Μάκρη -Τραυματισμός ημεδαπού εντός λιμένα Θεσσαλονίκης - Σύλληψη ημεδαπού στον Πειραιά - Εντοπισμός πυρομαχικού στη Ρόδο - Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη θαλάσσια περιοχή οικισμού Μπάτη Δήμου Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής την 26/07/2022, γνωρίζεται ότι αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα από τους οικείους του.

Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 82ετών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την ελεύθερη παραλία Νέας Ηρακλείτσας Παγγαίου Καβάλας, 76χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Μάκρης Ν. Αττικής, 76χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, από τον ναυαγοσώστη της περιοχής, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για τραυματισμό 40χρονου ημεδαπού υπαλλήλου Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα χθες, εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, κατά τη μεταφορά υλικών με περονοφόρο όχημα για την κατασκευή ικριωμάτων, ένα τμήμα σωλήνωσης έπεσε από το όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 40χρονου στα δάκτυλα του αριστερού χεριού.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», για την παροχή ιατρικής περίθαλψης

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Στη σύλληψη ενός 26χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στον λιμένα Πειραιά, στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για παράβαση του άρθρου 372 Π.Κ. «Κλοπή».

Ειδικότερα, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, προερχόμενο από Ηράκλειο Κρήτης και κατά την διαδικασία αποβίβασης των επιβατών, έλαβε χώρα καταδίωξη από μέλη πληρώματος του πλοίου και στη συνέχεια από στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, του ανωτέρω ημεδαπού, ο οποίος υπεδείχθη από αλλοδαπή επιβάτιδα, ότι είναι ο δράστης κλοπής του κινητού της τηλεφώνου.

Εν συνεχεία, μετά από σωματική έρευνα και έρευνα στις αποσκευές του, διαπιστώθηκε να φέρει μεταξύ άλλων συνολικά πέντε (05) κινητά τηλέφωνα, ενώ η μια συσκευή κινητού τηλεφώνου αναγνωρίστηκε από την ανωτέρω αλλοδαπή επιβάτιδα.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Ένα (01) βλήμα πυροβολικού, πιθανόν Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και μήκους 105 εκατοστών, εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΑΔΙΚΟΥ” ν. Ρόδου σε βάθος επτά (07) μέτρων και σε απόσταση δέκα (10) μέτρων περίπου από την ακτή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία για τις δικές της ενέργειες.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” N.N. 53, 89χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες