Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον τραυματισμό άνδρα και ανήλικου ατόμου στην Ιεράπετρα - Θάνατος μέλους πληρώματος Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου στα Χανιά -  Θάνατος άνδρα στο Βαρθολομιό Ηλείας - Αλιευτικός έλεγχος στο Πέραμα

λιμανι χανίων
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον τραυματισμό άνδρα και ανήλικου ατόμου στην Ιεράπετρα την 12-07-2023, γνωρίζεται ότι συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός χειριστής του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (jet ski), για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια).

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων, ότι 54χρονος ημεδαπός ναυτικός (ειδικότητας ναύτη), μέλος πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του γκαράζ του πλοίου.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''Θίνες'' Βαρθολομιού Ν.Ηλείας, 83χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, βραδινές ώρες χθες, στον λιμένα αλιέων Περάματος, εντοπίστηκε σκάφος να έχει αλιεύσει διάφορα αλιεύματα, συνολικού βάρους επτά (07) κιλών, με τη χρήση απαγορευμένου αλιευτικού εργαλείου μονόκλωνα δίχτυα από μεσηνέζα “ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ”, συνολικού μήκους εκατόν πενήντα (150) μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν και πρόκειται να καταστραφούν.

Από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν και πρόκειται να διατεθούν σε ευαγές ίδρυμα.

Σχετικές εικόνες