Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά την ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Δραπετσώνα την 27/03/2024 - Σύλληψη ατόμων στην Κω - Τραυματισμός ναυτικού σε Ε/Γ-Ο/Γ στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

ΟΧΗΜΑ ΛΣ
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με τον εντοπισμό σορού γυναίκας χθες, στη θαλάσσια περιοχή Σφαγείων, στον όρμο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα, γνωρίζεται ότι η σορός ταυτοποιήθηκε από τους οικείους της. Πρόκειται για ημεδαπή, ηλικίας 83 ετών.

*****

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής της Κω προέβησαν στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 59 και 23 ετών, για παράβαση του άρθρου 29 παρ. 7 του Ν.4251/2014 ¨Κώδικας μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης¨, του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 ¨Είσοδος, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια¨ και του άρθρου 47 του Π.Κ. ¨Συνεργός¨.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μέσα στο λιμάνι της Κω, οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν να έχουν παραλάβει από Ε/Γ-Ο/Γ προερχόμενο από την Ρόδο, έναν φάκελο που περιείχε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο 59χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα. Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

*****

Τις πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή της Πάτρας ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST I” Ν.Π. 11802 για τον τραυματισμό 32χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητα ναυτόπαις), που έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες την 26-03-2024.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του πλοίου σε λιμάνι του εξωτερικού, ο 32χρονος τραυματίστηκε πέφτοντας εντός του πλοίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο δεξί άνω άκρο. Στη συνέχεια, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ιταλίας για περαιτέρω εξετάσεις, από όπου και εξήλθε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε, από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ «ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ» Ν.Σ. 46, 76χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής

Σχετικές εικόνες