Συνέχεια ενημέρωσης για θάνατο άνδρα στη Χαλκιδική την 02/07/2021 - Θάνατος γυναίκας στο Γύθειο – Θάνατος άνδρα στην Πιερία - Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στην Κέρκυρα -

iraklio2.jpg
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης για θάνατο άνδρα στη Χαλκιδική την 02/07/2021 - Θάνατος γυναίκας στο Γύθειο – Θάνατος άνδρα στην Πιερία - Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου στην Κέρκυρα - Βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου στον Πόρο – Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες,στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.

Πρόκειται για ημεδαπό 81 ετών.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία “ΚΟΤΡΩΝΑ” δήμου Ανατολικής Μάνης, νομού Λακωνίας, 72χρονη.

Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή «ΒΑΡΙΚΟ» Πιερίας, 76χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σκάλας Κατερίνης .

*****

Στη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα από στελέχη ΠΟΔΙΝ/Γρ. Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του ν. 4139/13.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω κατά την αποβίβαση από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον οικείο λιμένα και μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου “ΜΑΣΚ”, εντοπίστηκε, μέσα σε ΙΧ όχημα ιδιοκτησίας του 44χρονου, επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα στο σασί και την ταπετσαρία, αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους σαράντα έξι γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου (46,7gr). Επιπροσθέτως, στην κατοχή του βρέθηκαν δύο συσκευασίες καπνού, αναμεμιγμένες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα τεσσάρων γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (34,1gr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν οι εν λόγω ναρκωτικές ουσίες.

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''VENEZIA'' Ν. ΠΑΛΕΡΜΟ 286, προερχόμενο από λιμένα Ανκόνα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Ηγουμενίτσας.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν πενήντα έξι (56) επιβάτες και δεκατρία (13) Ι.Χ.Ε. όχημα προς αποβίβαση, όπου θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας .

*****

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πόρου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ XIΧ'' Ν.Π. 9523, ότι κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Πειραιά για Πόρο – Ύδρα – Σπέτσες – Π. Χέλι και επιστροφή, με εκατό (100) επιβάτες, διαπιστώθηκαν έντονοι κραδασμοί στο αξονικό σύστημα, ενώ έπλεε ανοιχτά ν. Αίγινας και θα συνεχίσει τον πλου με συμβατική ταχύτητα.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Πόρου, όπου αποβίβασε με ασφάλεια όλους επιβάτες του, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από στέλεχος του Τοπικού Κλιμάκιου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Πόρου διενεργήθηκε επιθεώρηση, όπου με τη συνδρομή δύτη διαπιστώθηκε ράγισμα αριστερού πτερυγίου συγκράτησης εδράσεως ελικοφόρου άξονα της αριστερής κύριας μηχανής.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΧΙΧ'', μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

76χρονης από τον λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

20χρονης από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν. Π. 10032.

Σχετικές εικόνες