Συνέχεια ενημέρωσης για θάνατο λουόμενης στη Αρτέμιδα την 19/08/2022– Θάνατος ημεδαπής στην Αρκίτσα Φθιώτιδας - Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου στη Χίο - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χίο και στον Πειραιά -Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο, η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Αρτέμιδος Αττικής.

Πρόκειται για 66χρονη ημεδαπή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας Αρκίτσας Φθιώτιδας, 72χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χίου από το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι 69χρονος επιβάτης του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» Ν.Π. 12396, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Χίου, έχρηζε άμεσης μεταφοράς σε υγειονομική μονάδα λόγω καρδιακής πάθησης.

Το ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε σε λιμένα Μεστών και ο ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου 'ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ'' για νοσοκομειακή περίθαλψη.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της χερσαίας ζώνης Λιμένα Χίου στην Λ. Αιγαίου όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 37χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτη έναν 33χρονο αλλοδαπό βρέθηκε επί του οδοστρώματος μετά από απότομο φρενάρισμα του οδηγού της.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν ο τραυματισμός του 33χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 37χρονου. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ''ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ'' για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της πύλης Ε1, του κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Συγκεκριμένα, φορτηγό όχημα (τράκτορας) με οδηγό έναν 56χρονο χτύπησε, μπροστά στον καταπέλτη του Ε/Γ -Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν.Ρ. 06 τον 36χρονο δόκιμο οικονομικό, μέλος του πληρώματος του πλοίου, με αποτέλεσμα την πτώση του στο έδαφος και τον τραυματισμό του .

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "ΑΤΤΙΚΟΝ" για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-80χρονου και 34χρονης, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου, με το Ε/Ρ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV» N.N. 64,

-92χρονου από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν. Τήνου 25,

-69χρονου, από την μαρίνα Γουβιών ν. Κέρκυρας προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-77χρονης αλλοδαπής, από τον λιμένα Αγκιστρίου προς τον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-27χρονης αλλοδαπής, από τον λιμένα ν. Σκιάθου προς τον λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» Ν.Π. 10001.

Σχετικές εικόνες