Συνέχεια ενημέρωσης για την εμπλοκή αγκυρών Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στη Ραφήνα (Απαγόρευση Απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π» στο Λαύριο - Απαγόρευση και άρση απαγόρευσης απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ ''SUPERFERRY II'' στην Τήνο)

1
Share:    

Πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π» Ν.Π. 10668, κατέπλευσε εκτάκτως στον λιμένα Λαυρίου, προερχόμενο από λιμένα Ραφήνας.

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα όπου αποβίβασε με ασφάλεια 391 επιβάτες, 41 ΙΧ, 3 Φ/Γ, 2 λεωφορεία και 2 Δ/Κ και στη συνέχεια οι επιβάτες προωθήθηκαν με μέριμνα της εταιρείας στον λιμένα Ραφήνας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π», μέχρι τη προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ παραμένει κενό φορτίου και επιβατών στον οικείο λιμένα.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Τήνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''SUPERFERRY II'' Ν.Α. 620, ότι κατά την διαδικασία χειρισμών του απόπλου του από τον λιμένα Ραφήνας, απώλεσε την αριστερή του άγκυρα.

Από το Λιμεναρχείο Τήνου, αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''SUPERFERRY'', μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού συνέχισης πλόων από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ κατόπιν προσκόμισης ανωτέρω βεβαιωτικού, ήρθη η απαγόρευση απόπλου για συνέχιση εγκεκριμένου δρομολογίου.

Σχετικές εικόνες