Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Γλυφάδα - Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Υ/Γ στον Βόλο - Τραυματισμός ναυτικού στο Πέραμα - Διακομιδές ασθενών

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης: Αναγνωρίστηκε η σορός της γυναίκας που είχε εντοπιστεί απογευματινές ώρες της 19-10-2021 στην θαλάσσια περιοχή της Β΄ Μαρίνας Γλυφάδας. Πρόκειται για 72χρονη αλλοδαπή. *

****

Βλάβη διαπιστώθηκε στον αριστερό άξονα του Ε/Γ-Υ/Γ ''ΦΛΑΪΝΚΓΚ ΝΤΟΛΦΙΝ ΕΡΑΤΩ΄΄ Ν.Π. 11061, κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού υφάλων του από επαγγελματία δύτη, το οποίο βρίσκονταν ελλιμενισμένο εντός του εμπορικού λιμένα Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα αναγνωρισμένο οργανισμό, ενώ οι επιβάτες του δρομολογίου προς Βόρειες Σποράδες, προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Περάματος, από τον Πλοίαρχο του ερευνητικού αλιευτικού σκάφους ''ΦΙΛΙΑ'' Ν.Η. 12 για τον τραυματισμό 52χρονου ναυτικού (ειδικότητας ναύτη), κατά την διάρκεια εργασιών στο πλοίο, το οποίο βρίσκονταν ελλιμενισμένο σε ναυπηγείο του Περάματος.

Συγκεκριμένα, κατά την προσπάθειά του 52χρονου να εναποθέσει την άγκυρα του πλοίου στο πάτωμα του καταστρώματος, έπεσε το κινητό μέρος αυτής πάνω στο αριστερό του πόδι.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο σε ιδιωτική κλινική, όπου διαγνώσθηκε με ρωγμώδες κάταγμα 4ου και 5ου μεταταρσίου του αριστερού κάτω άκρου. Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 87χρονου από τον λιμένα ν. Σικίνου προς τον λιμένα Αθηνιού ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΗ ΣΤΑΡ'' Ν. Θήρας 68,
  • 67χρονου από τον λιμένα ν. Αίγινας προς το λιμένα Πειραιά με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
  • 85χρονου από τον λιμένα ν. Πάρου προς τον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν. 57.