Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με έρευνες προς εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου αλλοδαπού στην Πρέβεζα από την 06/06/2021 και εντοπισμός του χωρίς τις αισθήσεις του - Θάνατος γυναίκας στο Σαρωνικό - Ελαφρύς τραυματισμός ναυτικού στην Ραφήνα - Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε, η σορός του 89χρονου αλλοδαπού, από τη θαλάσσια περιοχή της μαρίνας ''Κλεοπάτρα'' Πρέβεζας, από ιδιωτικό σκάφος, έρευνες για τον οποίο είχαν ξεκινήσει προς εντοπισμό του από βραδινές ώρες της 06-06-2021 στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Αμβρακικού κόλπου.

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής .

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

*****

Απεβίωσε σήμερα 30χρονη αλλοδαπή οποία είχε ανασυρθεί την 06-06-2021 από λουόμενους στη θαλάσσια περιοχή της Α΄ παραλίας Γλυφάδας και είχε διακομισθεί χωρίς αισθήσεις από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''Ασκληπιείο Βούλας'' και νοσηλευόταν μέχρι σήμερα.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για τραυματισμό 62χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ” Ν.Π. 111424.

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος γλίστρησε και τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ μάζευε το σχοινί πρόσδεσης στην πλώρη του πλοίου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου προς το λιμένα ν. Σύρου, 40χρονος, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.