Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με την ακινητοποίηση οχήματος στον Άγιο Κωνσταντίνο την 03.12.23 – Σύλληψη αλλοδαπού στη Πάτρα – Σύλληψη ημεδαπού στην Ελευσίνα - Διακομιδές ασθενών

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την ακινητοποίηση οχήματος στον Άγιο Κωνσταντίνο την 03.12.23, γνωρίζεται ότι συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος/οχήματος για παράβαση του Ν. 1650/86 “Περί προστασίας του περιβάλλοντος”, καθώς δεν ανελκύσθηκε/απομακρύνθηκε από τη θαλάσσια περιοχή “Καινούριου” Φθιώτιδος.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυσθεί με ιδιωτικό γερανοφόρο όχημα τις πρωινές ώρες αύριο.

*****

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταξιδιωτικό έγγραφο.

*****

Στη σύλληψη ενός 28χρονου ημεδαπού προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ελευσίνας, για παράβαση του άρθρου 216 ΠΚ «Πλαστογραφία».

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κατείχε πλαστό πιστοποιητικό επάρκειας σωστικών και πυροσβεστικών μέσων, προκειμένου να φοιτήσει σε επικείμενο σχολείο ταχυπλόων λέμβων διάσωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό πιστοποιητικό.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-44χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-52χρονης και 84χρονου, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες