Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με την καθυστέρηση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Ρόδο - Προσάραξη Θ/Γ σκάφους στο Σίγρι - Πτώση οχήματος στη Θάλασσα χωρίς επιβαίνοντες στη Νάξο

DSC_3393
Share:    

Σε συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την καθυστέρηση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Ρόδο, γνωρίζεται ότι συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 41 και 53 ετών, για παράβαση του άρθρου 169 Π.Κ. (Απείθεια) και του 292 του Π.Κ.(Παρακώλυση συγκοινωνιών), ως επικεφαλής της ομάδας των ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το πλοίο.

*****

Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Μυτιλήνης και Μήθυμνας, για περιστατικό προσάραξης Θ/Γ σκάφους σημαίας Τουρκίας, στη θαλάσσια περιοχή 15,6 ν.μ. δυτικά ν. Λέσβου, με επτά (07) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Για τη περιοχή απέπλευσε το Ε/Π-Α/Κ σκάφος ¨ΚΑΠΤΑΝ ΒΑΓΓΟΣ¨ Λ.Μ. 3031, με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Σιγρίου, το οποίο εντόπισε το ανωτέρω Θ/Γ με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους, να έχει προσαράξει σε αβαθή, χωρίς να υπάρχει εισροή υδάτων. Στο σημείο βρίσκεται Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο θα παραμείνει πλησίον του Θ/Γ σκάφους μέχρι να ολοκληρωθούν οι ενέργειες αποκόλλησης από το Ρ/Κ “ΙΩΑΝΝΗΣ Σ” Ν.Θ. 46, ενώ θα γίνει έλεγχος και από ιδιώτη δύτη.

*****

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου για πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη παραλία, στην θαλάσσια περιοχή Αγίου Προκοπίου.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. άνευ επιβαινόντων, ενώ από τη πτώση του διαπιστώθηκαν ζημιές στη πέργκολα και σε τραπεζοκαθίσματα παρακείμενου καταστήματος. Κατόπιν επικοινωνίας, η ιδιοκτήτρια του οχήματος δήλωσε ότι το είχε παρκαρισμένο σε πάρκινγκ εντός της χώρας με βλάβη αρκετό καιρό και πιθανότατα κάποιος το έκλεψε ή να μετακίνησε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

Σχετικές εικόνες