Συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με τις έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα στην Καβάλα - Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Μήλο την 23/10/21 - Διακομιδή ασθενούς

Share:    

Συνέχεια ενημέρωσης:

Σχετικά με τις έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα στην Καβάλα, οι οποίες διενεργήθηκαν χθες και σήμερα, γνωρίζεται ότι, πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε η σορός του 63χρονου αγνοούμενου στην παραλία Μυρτοφύτου Παγγαίου Καβάλας, ενώ σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου βρέθηκε, αναποδογυρισμένο στην ακτή, το υπό ιδιοκτησίας του ερασιτεχνικό σκάφος. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

*****
Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναφορικά με την παροχή συνδρομής σε σκάφος στη Μήλο την 23/10/21, γνωρίζεται ότι συνελήφθησαν δύο (02) εκ των επτά αλλοδαπών επιβαινόντων του σκάφους, ηλικίας 20 και 33 ετών, διότι φέρεται να εμπλέκονται στην παράνομη διακίνηση των υπολοίπων πέντε, από Τουρκία με τελικό προορισμό την Ιταλία. Από τη Λιμενική Αρχή Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το σκάφος μεταφοράς, ενώ οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, οι οποίοι συνελήφθησαν, πλην των δύο ανηλίκων, για παράβαση του άρθρου 83 Ν. 3386/2005, παραδόθηκαν στην Αστυνομική Αρχή Μήλου.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, 13χρονης, από λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης για λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας με το Ε/Γ-Τ/Ρ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" Ν. Ιθάκης 459.