Τραυματισμός αλλοδαπών στη Ρόδο – Θάνατος αλλοδαπού στη Ρόδο – Τραυματισμός ναυτικού στη Μύκονο – Διακομιδή ασθενούς

IMG-eae2fd5757114169a73a3f84f7e6fbe9-V
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Λίνδου, για ατύχημα στη θαλάσσια περιοχή Πεύκων Λίνδου.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν τον τραυματισμό μίας 53χρονης αλλοδαπής και ενός 50χρονου αλλοδαπού μετά από πτώση τους στην θάλασσα από λέμβο, την οποία είχαν εκμισθώσει Στην λέμβο επέβαιναν και τα τρία τέκνα των ανωτέρω , ηλικίας 18, 15 και 10 ετών αντίστοιχα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

Οι πέντε (05) επιβαίνοντες της λέμβου μεταφέρθηκαν στην παραλία Πεύκων με λέμβους του ίδιου εκμισθωτή Θ.Μ.Α. και στη συνέχεια οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Π.Ν. Ρόδου για ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες χθες από την παραλία «ΓΕΝΝΑΔΙ» Ρόδου, 79χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γενναδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες , το Λιμεναρχείο Μυκόνου, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «GRANDE AMORE» Ν.Π. 12668, για τον τραυματισμό ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας Β΄ μηχανικού) εντός πλοίου από ηλεκτροπληξία.

Ο ανωτέρω ναυτικός διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από Ραβδομυόληση και μεταφέρθηκε στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Νοσοκομείο Βούλας για περαιτέρω εξετάσεις .

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από το λιμένα ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 57χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες