Τραυματισμός άνδρα στη Θάσο – Θάνατοι λουόμενων στο Παλαιό Φάληρο και στην Ιερισσό – Αποβίβαση ασθενή από Ι/Φ σκάφος

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας για περιστατικό τραυματισμού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή “ΑΣΤΡΙΣ” Θάσου.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και κλιμάκιο Π.Υ., όπου διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος αλλοδαπός πραγματοποίησε βουτιά από ύψος 2 μέτρων περίπου στο φυσικό σχηματισμό “πισίνας” στο βράχο με την ονομασία “ΓΚΙΟΛA”, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τέλος στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΑΤΗ» Π. Φαλήρου, 79χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαρωνικού που διενεργείται προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή λιμένα Σταυρού, 56χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού που διενεργείται προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Σαρωνικού για 73χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, ενώ επέβαινε σε Ι/Φ σκάφος, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΤΡΑΜΟΝΗΣΙ”.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στην περιοχή Βούλας, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις, έχοντας τις αισθήσεις του.

Σχετικές εικόνες