Τραυματισμός ατόμου στη Κεφαλληνία - Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Μύκονο - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμο στη Σαλαμίνα - Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου, για περιστατικό τραυματισμού 64χρονου ημεδαπού λουόμενου, στην παραλία “ΕΜΠΛΥΣΗ” ν. Κεφαλληνίας.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν τον ανωτέρω, ο οποίος κατά δήλωση του καθώς βάδιζε στα βράχια, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στον ανωτέρω παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου, για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας.

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΣΟΥΠΕΡ ΤΖΕΤ 2'' Ν.Π. 10571 στον λιμένα ν. Νάξου, προερχόμενο από τους λιμένες ΣΕΡΙΦΟΥ-ΣΙΦΝΟΥ-ΜΗΛΟΥ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ-ΘΗΡΑΣ-ΚΑΤΑΠΟΛΩΝ-ΚΟΥΦΟΥΝΗΣΙΟΥ ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον λιμένα ν. Μυκόνου και ότι θα συνεχίζε το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τους λιμένες Πάρου-Σίφνου-Μήλου.

Οι επιβάτες με προορισμό τον λιμένα ν. Μυκόνου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρίας.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της Λεωφόρου “Ακτή Καραϊσκάκη” εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Βουρκαρίου Σαλαμίνας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε 57χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με 66χρονο οδηγό.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του 66χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά 'ΤΖΑΝΕΙΟ'', για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-74χρονου, από τον λιμένα ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΧΙΛΛΕΑΣ” Ν.Π. 11282,

-19χρονης, από τον λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-75χρονου, από τον λιμένα ν. Σίφνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” Ν.N. 67,

-69χρονου, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με το Τ/Ρ-Α/Ψ “ΜΑΤΘΙΛΔΗ” Ν.Π. 12056,

-32χρονης, από τον λιμένα ν. Θήρας στον λιμένα ν. Ίο, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” Ν.Θ. 64,

-50χρονου, από τον λιμένα ν. Ιθάκης στον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλληνίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σχετικές εικόνες