Τραυματισμός επιβάτιδας εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στα Χανιά – Πρoσαράξεις σκαφών στο Λαύριο και στη Σαλαμίνα – Διακομιδές ασθενών

ΠΛΣ
Share:    

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων, για τραυματισμό 6χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας, κατά την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον οικείο λιμένα.

Συγκεκριμένα, η 6χρονη, έπεσε στις κυλιόμενες σκάλες του πλοίου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της στο δεξί πόδι. Η 6χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία επέστρεψε στο πλοίο για να ταξιδέψει.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

*****

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Λαυρίου εντόπισαν Θ/Γ σκάφος σημαίας Πολωνίας να έχει προσαράξει στην παραλία “ΑΙΓΑΙΟΝ”, χωρίς επιβαίνοντες.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το σκάφος θα απομακρυνθεί από το σημείο με μέριμνα του ιδιοκτήτη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για την προσάραξη Ε/Γ-Α/Ψ σκάφους σημαίας Ελληνικής στην παραλία “ΡΕΣΤΗ”, χωρίς επιβαίνοντες.

Το ανωτέρω σκάφος θα απομακρυνθεί από το σημείο με μέριμνα του ιδιοκτήτη του, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-6χρονης, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ «ΜΑΡΙΑΝΝΗ» Ν.Σ. 119 Α',

-64χρονου, από τον λιμένα ν. Χάλκης στον λιμένα Κάμειρος ν. Ρόδου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΧΑΛΚΗ» Ν.Ρ. 213 και

-60χρονου, από τον λιμένα ν. Αμοργού στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V” N.N. 67.

Σχετικές εικόνες