Τραυματισμός επιβάτιδος σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Αιδηψό - Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ στην Τήνο - Διακομιδή ασθενούς

1
Share:    

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Αιδηψού, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΙΟΛΟΣ ΙΙ'' Ν.Π. 11909, για τραυματισμό 47χρονης επιβάτιδος, κατά την εκτέλεση δρομολογίου του πλοίου, από τον λιμένα Αιδηψού προς τον λιμένα Αρκίτσας.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω παραπάτησε κατά την διάρκεια επιβίβασής της και έπεσε εντός του πλοίου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο αριστερό της πόδι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με Ι.Χ. όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, για περιστατικό τραυματισμού 61χρονου επιβάτη επί του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π" Ν.Π. 10668, κατά την διάρκεια εκτέλεσης δρομολογίου του από τον λιμένα Ραφήνας.

Ο τραυματίας, μετά τον κατάπλου του πλοίου μετέβη στο Κέντρο Υγείας Τήνου για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη από τον λιμένα Πρίνου ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'' Ν.Π. 10553 68χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες