Τραυματισμός εργαζόμενου σε εγκαταστάσεις ναυπηγείου στη Σύρου – Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία στην Ελευσίνα – Διακομιδές ασθενών

ΥΓ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύρου, για τον τραυματισμό 44χρονου αλλοδαπού εργαζόμενου σε ιδιωτική επιχείρηση, κατά την διάρκεια εργασίας του σε πλοίο, το οποίο ήταν ανελκυσμένο επί πλωτής δεξαμενής, για εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για παροχή ιατρικής φροντίδας.

Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Σύρου.

*****

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, για παράβαση του άρθρου 216 του Π.Κ. «Πλαστογραφία».

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, ο οποίος προσήλθε στην Δημόσια Σχολή Εμπορικού Ναυτικού προκειμένου να καταθέσει αίτηση προς φοίτηση, προσκόμισε πιστοποιητικό επάρκειας το οποίο είχε παραποιηθεί. Ειδικότερα, το εν λόγω πιστοποιητικό είχε θεωρηθεί και ανανεωθεί με παραποιημένη υπηρεσιακή σφραγίδα και υπογραφή, ενώ επίσης είχαν παραποιηθεί και οι ημερομηνίες θεώρησης και λήξης του βασικού κύκλου σωστικών.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-57χρονης, 68χρονου, 92χρονου και 80χρονου από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π. 8745,

-νεογέννητου βρέφους, από την μαρίνα Γουβιών ν. Κέρκυρας στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και

-42χρονου, από τον λιμένα ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

-85χρονου, από τον λιμένα ν. Πάτμου στον λιμένα ν. Λέρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΔΕΛΦΙΝΙ” Ν.Λ. 56

-77χρονης, από τον όρμο Πεύκου ν. Σκύρου προς τον λιμένα Κύμης, με το “ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΑΜΕΡ ΙΙ” Ν.Π. 7126

Σχετικές εικόνες