Τραυματισμός εργαζόμενου στο Κερατσίνι - Παροχή συνδρομής σε χειριστές κανό στους Οθωνούς - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου στο Μαντούδι - Διακομιδή ασθενούς

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ.jpg
Share:    

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Κερατσινίου, για τον τραυματισμό ενός 63χρονου αλλοδαπού εργαζομένου σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι του Κερατσινίου. Συγκεκριμένα, ο 63χρονος οδηγός φορτηγού (Φ/Γ) οχήματος, τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι από ένα διερχόμενο ανυψωτικό μηχάνημα ενώ βρισκόταν πεζός έξω από το όχημα του. Ο τραυματίας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (Ο.Λ.Π.) στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 45χρονος χειριστής του ανυψωτικού μηχανήματος, για παράβαση του άρθρου 314 παρ.1 του Π.Κ. «Σωματική βλάβη από αμέλεια».

*****

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Οθωνών, για την ύπαρξη τριών (03) αλλοδαπών χειριστών κανό σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή 100 μέτρα περίπου βορειοδυτικά των Οθωνών. Άμεσα στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους χειριστές, καθώς και το κανό στο οποίο επέβαιναν και τους μετέφερε στο λιμάνι των Οθωνών όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, καλά στην υγεία τους.

*****

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Μαντουδίου από τον Πλοίαρχο του επιβατικού-οχηματαγωγού-ταχυπλόου (Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ) πλοίου «NAXOS JET» Ν.Π. 12002, ότι κατά την εκτέλεση πλου από το λιμάνι της Αλοννήσου προς το λιμάνι του Κυμασίου, παρουσιάστηκε βλάβη στην αριστερή μηχανή. Από το Λιμενικό Σταθμό του Μαντουδίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, από το λιμάνι Βαθέως Ιθάκης προς το λιμάνι Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 71χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικές εικόνες