Τραυματισμός εργαζομένου στο Κερατσίνι - Τραυματισμός αλλοδαπού κυβερνήτη Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους στην Ιθάκη - Σύλληψη αλλοδαπών στη Ρόδο - Διακομιδές ασθενών

1
Share:    

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, για τον τραυματισμό 42χρονου εργαζομένου γερανογέφυρας σε προβλήτα της εγκατάστασης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια εργασίας του τραυμάτισε το αριστερό κάτω άκρο του στο βοηθητικό τύμπανο (τροχαλία) της γερανογέφυρας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ σε ιδιωτικό νοσοκομείο, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης, όπου και νοσηλεύεται.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης για τον τραυματισμό 70χρονου αλλοδαπού κυβερνήτη του Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΧΡΙΣΤΙΝΑ'' Ν. Λευκάδας 367.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο, κατά την διαδικασία πρόσδεσης του εν λόγω σκάφους στον λιμένα ν. Ιθάκης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης και στη συνέχεια διεκομίσθη με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα Σάμης ν. Κεφαλλήνιας, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιθάκης.

*****

Στη σύλληψη επτά (07) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, στον λιμένα ''ΑΚΑΝΤΙΑΣ'' ν. Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πριν τον απόπλου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-55χρονου, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V'' Ν.N. 67,

-33χρονης, από το ''ΚΟΜΜΑ'' στην παραλία ''ΤΟΥΡΛΙΔΑ'' Μεσολογγίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ και

-19χρονου αλλοδαπού, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745.

Σχετικές εικόνες