Τραυματισμός εργαζόμενου στο ναυπηγείο Ελευσίνας - 'Ερευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα και εντοπισμός του στην Κέρκυρα - Διακομιδές ασθενών

ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ (2)
Share:    

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, από οικείο άτομο 30χρονου εργαζόμενου στον χερσαίο χώρο των ναυπηγείων Ελευσίνας για τον τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος τραυματίστηκε σύμφωνα με δήλωση του οικείου προσώπου του, μετά από πτώση του στο έδαφος, ενώ εργαζόταν σε ανυψωτικό μηχάνημα, ιδιωτικής εταιρείας.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ναυπηγείου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ναυπηγείου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας για περιστατικό αγνοούμενο 40χρονου ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί με τη λέμβο του βραδινές ώρες την 27-10-2023 για αλιεία στη θαλάσσια περιοχή ν. Ερεικούσας.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού 'Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από δυο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα αλιευτικό σκάφος. Στη συνέχεια, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε τη λέμβο με τον 40χρονο αλιέα καλά στην υγεία του.

Με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε με ασφάλεια η εν λόγω λέμβος στον λιμένα “ΣΙΔΑΡΙ” ν. Κέρκυρας, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους της λόγω μηχανικής βλάβης.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-45χρονου, από τον λιμένα ν. Πάτμου στον λιμένα Πυθαγορείου Σάμου με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-62χρονου, από το λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Ν.Π. 12287. και

-36χρονου, από λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032.

Σχετικές εικόνες