Τραυματισμός εργαζόμενου στον λιμένα Χαλκίδας - Θάνατοι ημεδαπών στους Αγίους Θεοδώρους, στην Αγία Γαλήνη και στον Ωρωπό – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Share:    

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας για τραυματισμό 50χρονου ημεδαπού φορτοεκφορτωτή, ο οποίος ευρισκόμενος εντός Φ/Γ πλοίου, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης φορτίου σε γερανοφόρο όχημα, έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 40χρονος ημεδαπός υπεύθυνος εργασιών φορτοεκφόρτωσης .
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα 68χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή Τσόπα Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας.

Ο 68χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Λιμεναρχείου Κορίνθου.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα 84χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Δαμνονίου δήμου Αγίου Βασιλείου.

Ο 84χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Αγίας Γαλήνης.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε απογευματινές ώρες σήμερα 81χρονος από τη θαλάσσια περιοχή Αλυκές Ωρωπού Αττικής.

Ο 81χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Ωρωπού.
*****

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 33 ετών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο 33χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745, 60χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
*****
Μία χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή σήμερα από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Παλαιάς Φώκαιας, στην θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου Αναβύσσου. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομικής της ταφή.