Τραυματισμός φορτοεκφορτωτή στη Χίο – Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα – Αλιευτικός έλεγχος στη Στυλίδα

DSC_9601.1
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Χίου, για τραυματισμό 58χρονου φορτοεκφορτωτή, στην χερσαία ζώνη του οικείου λιμένα, όταν κατά τη διαδικασία μεταφόρτωσης εμπορευμάτων από Φ/Γ όχημα μεταφορικής εταιρείας προς Ι.Χ.Ε., ανετράπη σιδερένιο κυτίο.

Ο 58χρονος άνδρας o οποίος τραυματίστηκε στο κάτω άκρο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ''Σκυλίτσειο'', προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Χίου.

*****

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην συμβολή των οδών Μακαρίου και Καραμανλή, πλησίον παλαιάς γέφυρας Πορθμού Ευρίπου, επί της Βοιωτικής ακτής Χαλκίδας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 28χρονο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε νησίδα.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ στον εν λόγω οδηγό επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, καθώς στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης.

*****

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε πρωινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Στυλίδας, στη θαλάσσια περιοχή «ΡΑΧΩΝ» Δήμου Στυλίδας, εντοπίστηκε ερασιτέχνης αλιέας, να έχει αλιεύσει με τη χρήση ψαροντούφεκου, ποσότητα δεκαπέντε κιλών (15kg) χταποδιών, αντί του προβλεπόμενου ορίου των πέντε κιλών (05kg), για τους ερασιτέχνες αλιείς.

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ το επιπλέον αλίευμα των δέκα κιλών (10kg) κατασχέθηκε και διατέθηκε σε ευαγές ίδρυμα.

Σχετικές εικόνες