Τραυματισμός ημεδαπών στην Ιτέα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα - Κλίση Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου στην Ελευσίνα - Διακομιδές ασθενών

ΑΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιτέας από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα για περιστατικό τραυματισμού 16χρονου και 18χρονου ημεδαπού με δράστη έτερο 18χρονο ημεδαπό, μετά από συμπλοκή που έλαβε χώρα έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Ιτέας – Κίρρας.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από το μέχρι στιγμής συλλεχθέν προανακριτικό υλικό, πρώτες πρωινές ώρες της 12/11/2022, έξω από το ως άνω κατάστημα, προκλήθηκε συμπλοκή μεταξύ θαμώνων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 16χρονου και του 18χρονου, από τον έτερο 18χρονο, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε αιχμηρό αντικείμενο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Το Λιμεναρχείο Ιτέας διενεργεί προανάκριση κατ' άρθρο 308 (σωματική βλάβη) και άρθρο 309 (επικίνδυνη σωματική βλάβη), ενώ ο δράστης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

*****

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδo του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας, ότι Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίο, το οποίο βρίσκεται επικαθισμένο στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας, παρουσίασε έμπρυμνη κλίση από πιθανή εισροή υδάτων.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, όπου διαπίστωσαν τα ανωτέρω, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και φθορά σε ξένη ιδιοκτησία καθώς και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, ενώ ενημερώθηκε ο νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας καθώς και ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-23χρονης, 25χρονης και 49χρονης, από τον λιμένα ν. Θάσου στον λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ – Ο/Γ «ΑΝΑΣΑ Μ» Ν.Π. 12263.

Σχετικές εικόνες