Τραυματισμός κατά τη διενέργεια Θαλασσίου Μέσου Αναψυχής στην Ίο - Πτώση γυναίκας στη θάλασσα από Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίο στη Σύμη - Σύλληψη για παράβαση άρθρου 306 Π.Κ. στη Χαλκίδα - Διακομιδές ασθενών

ΠΟΛΣ
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ίου, για περιστατικό τραυματισμού 18χρονης αλλοδαπής, κατά τη διάρκεια έλξης πνευστού θαλάσσιου μέσου αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή “ΜΥΛΟΠΟΤΑ” ν. Ίου.

Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια και ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους έλξης θαλασσίων μέσων αναψυχής, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε το χρησιμοποιούμενο θαλάσσιο μέσο αναψυχής.

*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σύμης, από τον Πλοίαρχο Ε/Γ-Δ/Ρ πλοίου, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από ν. Σύμη για ν. Ρόδο, για περιστατικό πτώσης 42χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Σύμης.

Την ανωτέρω αλλοδαπή περισυνέλεξε με ασφάλεια το πλήρωμα του ανωτέρω πλοίου, όπου στη συνέχεια της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

*****

Στη σύλληψη 20χρονης ημεδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ “Έκθεση”.

Ειδικότερα, η ανωτέρω 20χρονη, εντοπίστηκε στη χερσαία ζώνη του εμπορικού λιμένα Χαλκίδας και παραδόθηκε από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ και του Α.Τ. Χαλκίδας, στην οικεία Λιμενική Αρχή, μαζί με την 8χρονη αδελφή της, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για φιλοξενία, συνοδεία κοινωνικής λειτουργού.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-90χρονου, από το λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι» Ν. Π. 8745,

-07χρονου, από το λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν. Τ. 25,

-24χρονης και 26χρονης, από το λιμένα ν. Κέας στον λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-53χρονης, από το λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ,

-56χρονης, από το λιμένα ν. Αίγινας στον λιμένα Πειραιά, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και

-74χρονου, από τον λιμένα ν. Σχοινούσας στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67.

Σχετικές εικόνες