Τραυματισμός ναυτικού στον Πειραιά - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Θεσσαλονίκη – Διακομιδές ασθενών

Share:    

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες ΤΗς 26/11/2021, το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ "ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ" Ν.Π.12082, το οποίο ελλιμενίζεται στον λιμένα Πειραιά, ότι σύμφωνα με ημερολογιακή εγγραφή του Πλοιάρχου, 31χρονος ημεδαπός μέλος πληρώματος του εν λόγω πλοίου (ναυτόπαις), τραυματίστηκε εντός του πλοίου.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για παροχή ιατρικής περίθαλψης, ενώ σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, υπέστη κάταγμα του μεγάλου δακτύλου του δεξιού κάτω άκρου.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης , από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

87χρονου και 81χρονης, από το λιμένα ν. Μήλου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν. 57 και

46χρονου ημεδαπού, από τον λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ -Τ/Ρ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV" Ν.Ν. 64.