Τραυματισμός οδηγού ΦΓ οχήματος στον Πειραιά – Αλιευτικός έλεγχος στο Μεσολόγγι – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Share:    

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου, από συνιδιοκτήτρια Φ/Γ οχήματος, για την εμπλοκή του εν λόγω οχήματος σε περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα εντός εγκαταστάσεων της προβλήτας Νο 3 στον Πειραιά.

Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο, όπου και ενημερώθηκαν ότι κατά τη διαδικασία ανύψωσης εμπορευματοκιβωτίου που βρισκόταν επί του ανωτέρω Φ/Γ οχήματος, από γερανογέφυρα, δεν είχε ολοκληρωθεί η απασφάλισή του, με αποτέλεσμα να ανασηκωθεί το εν λόγω όχημα μαζί με το εμπορευματοκιβώτιο, περίπου ένα μέτρο από το έδαφος και ακολούθως, να πέσουν στην προβλήτα.

Από την πτώση, προκλήθηκε ο τραυματισμός του 58χρονου οδηγού του Φ/Γ οχήματος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του, από ασθενοφόρο όχημα, στο Γενικό Νοσοκομείο “ΤΖΑΝΕΙΟ” Πειραιά.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, χθες, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, στην περιοχή της λιμνοθάλασσας ανατολικής Κλείσοβας Μεσολογγίου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 110 μέτρα διχτυών από μεσινέζα καθώς και 50 μέτρα διχτυών πάνινα, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί παράνομα για διενέργεια αλιείας.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 50 κιλά κεφαλοειδών αλιευμάτων, τα οποία παραδόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα. Από την οικεία Λιμενική Αρχή, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

*****

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-27χρονης, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV'' Ν.Ν. 64 και

-74χρονου, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53.

Σχετικές εικόνες